Wij willen graag dat u 100% tevreden bent met de aanschaf van uw  producten. Penningen die u ontvangen heeft met een incorrecte gravering zullen direct vervangen worden. U hoeft deze penningen niet retour te zenden, even een foto mailen is genoeg. Penningen die niet voldoen aan de verwachte kwaliteit zullen ook zonder problemen vervangen worden.  Hiervoor verzoeken wij u wel om het product retour te sturen. Dit in verband met de garantie claim bij de fabrikant. 

 Als u een penning ontvangt met een foutieve gravering, controleert u dan eerst uw bevestigingsmail, of u zelf wel de goede gravering heeft door gegeven. Mocht de fout bij ons liggen sturen wij u graag kostenloos een nieuwe penning.

Mocht u verdere vragen hebben neem dan gerust contact op via INFO@KELTORAPETS.NL.$this->config->get("api_acumulus_setting_api_test")=0 $this->config->get("api_acumulus_setting_api_live_url")=https://tags.reddingo.com/api/stores/submit $this->config->get("api_acumulus_setting_api_test_url")=https://tags.reddingo.com/testing/api/stores/submit $this->config->get("api_acumulus_setting_acumulus_test")=1