Veel gestelde vragen

Wat is de maat van een penning?

De maten van de penning vindt u op de productpagina. Aan de zijkant van de afbeelding staat deze genoteerd in millimeters.

Hoe worden de penningen gegraveerd?

Reg-dingo

Honden-penningen.nl maakt gebruik van verschillende leveranciers en graveurs. Daarom worden de penningen ook op verschillende manieren gegraveerd. Dit kan zijn met een diamant stift of met een laser graveermachine. 

De graveer methode staat vermeld bij de product omschrijving.

Alle gegevens die u invult op een lijn zullen ook op een lijn worden gegraveerd. De gravering zal zoveel mogelijk in het midden van de penning worden gegraveerd, maar soms is er een afwijking noodzakelijk door de vorm van de penning.

Let er bij het invullen van de graveer gegevens op dat hoe meer karakters u in vult, hoe kleiner deze karakters zullen worden.

zijn er verzend kosten?

Nee wij versturen wereldwijd zonder verzendkosten.

Wat is het retour beleid?

Wij willen dat u 100% gelukkig bent met uw aangeschafte penning. Penningen die u heeft besteld en die een graveer fout bevatten zullen direct worden vervangen. U hoeft de foute penning niet retour te sturen.

Als de door u bestelde penning een graveer fout bevat, controleert u dan a.u.b. of deze fout niet al ontstaan is in de informatie die u aan ons door gegeven heeft.  Is de fout aan onze kant gemaakt, geven wij met alle plezier kosteloos een nieuwe penning. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Helaas is dat niet mogelijk. Wij versturen uw bestelling per brievenbus post. Hierbij wordt geen track and trace afgegeven.

Kunnen er ook kleine letters i.p.v. hoofdletters gegraveerd worden?

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om kleine letters te graveren. Dit komt door dat kleine letters weer een ander formaat heeft dan hoofdletters. 

Kunnen er ook speciale symbolen gegraveerd worden?

JA,

Een groot aantal symbolen kunnen gegraveerd worden. Als een symbool niet gegraveerd kan worden zullen wij u hiervan op de hoogte stellen

$this->config->get("api_acumulus_setting_api_test")=0 $this->config->get("api_acumulus_setting_api_live_url")=https://tags.reddingo.com/api/stores/submit $this->config->get("api_acumulus_setting_api_test_url")=https://tags.reddingo.com/testing/api/stores/submit $this->config->get("api_acumulus_setting_acumulus_test")=1